En grupp människor minglar

Priset på säkerhet kan inte mätas

Tryggt hem är ledande på marknaden för fönsterspärrar.

Hur allt började

Vi tog det brittiska jackloc till Sverige då ett av mina barn Joel, då 2 år lyckats få upp fönstret på 5:te våningen där vi bor och stod på fönsterbrädan och tittade ned, gudskelov gick det bra men skräcken i mig att kunna förlora ett barn gjorde att jag började titta på någon supersäker lösning för att förhindra något liknande i framtiden. Jag ville ha en supersäker fönsterspärr och började söka, då fann jag Jackloc som är del av mitt stora sortiment av fönsterspärrar. Jag vill ge er den tryggheten jag känner genom att dela med mig av mina olika fönsterpärrar och idag har vi kunskapen att trygga era barn, men de fungerar även utmärkt mot inbrott och skydd av äldre. Vi ger er 10 års garanti på samtliga Tryggt hem produkter. Med våra godkända Tryggt hem produkter så faller inte barn från fönster och kvinnor kan hindras från våld om de sover med öppet fönster. Varje år dör 20 personer i fönsterfall det motsvarar 10% av de som dör i trafiken, fönsterspärrar är för din trygghet. Idag kan jag erbjuda fönsterspärrar från 99 kronor och uppåt.

Tack för Du tog dig tid att läsa. Mvh Leif Holstebro.

Europas billigaste och bästa fönsterspärrar.

Om du vill köpa en fönsterspärr eller köpa fönsterspärrar så är vi det naturliga valet. Hos oss kan Du beställa fönsterspärrar online. Att köpa fönsterspärrar online eller fönsterspärrar på nätet gör att Du kan välja oss direkt utan mellanhänder. Vi har fönsterspärrar med nyckel, en fönsterspärr med nyckel gör det svårare för icke behöriga att kunna öppna ditt fönster. Titan är en vikbar fönsterspärr som är bäst i världen och den enda vikbara fönsterspärren/fönsterlåset som är godkänt som inbrottsskydd.

Tryggt hem Twist heter vår nyckelfria fönsterspärr och den är bäst utav alla nyckelfria fönsterspärrar, det är en nyckelfri fönsterspärr med kabel. fönsterspärrar med kabel får inte ge mer en 10 cm:s öppning, våra kabelfönsterspärrar klarar över 360 kg i ryck.

Som kabelfönsterspärrar med nyckel har vi Tryggt hem Pro och PRO DUO. kabelfönsterspärrar med nyckel ger den största tryggheten. PRO DUO är en sk dubbelkulkabel fönsterspärr där hela kabeln kan tas av från båda låsen. Vi har märkt att fönsterspärrar installeras av allt fler företag för deras fönstersäkerhet.

Vi har fönsterspärrar för hotell, många hotellkedjor använder idag Tryggt hems fönsterspärrar i sina hotellfönster. Fönsterspärrar för hus/villa och fönsterspärrar till lägenhet är ofta den tryggheten som gör att man vågar sova med öppet fönster. Titan som håller 480 kilo vid ryck gör att ensamstående kvinnor vågar sova med öppet fönster varma sommardagar. Är det inte galet att 20 människor om året mest barn avlider i skador från fönsterfall, jämnför detta med att 200 avlider inom samtliga trafikolyckor årligen. I trafiken har vi en uppsjö av trafikmärken, poliser trafikanter måste ha körkort och man straffas om man inte följer reglerna. Vad gäller fönster så är det ingen förutom vårt företag som verkar bry sig om säkerheten.

Låt oss med Tryggt hems fönsterspärrar eliminera riskerna, ja vi har faktiskt Sveriges billigaste och bästa fönsterspärrar. Tryggt hem Bas kostar endast 99 kronor

Ge mig en anledning till att INTE installera en fönsterspärr?

Sveriges billigaste och mest prisvärda ozon generator finns hos oss

Med ozon så försvinner lukter från fukt, mögel och nikotin. Dessutom så dödas mögel och ohyra såsom vägglöss, pälsängrar mal mm. Vår ozon apparat kan användas hemma där försvinner källarfuktlukt och nikotinlukt och ohyra. Du kan även fräscha upp doften i bilen eller båten så det luktar rent och fint igen. Endast 599 ink moms så håller Du oönskade dofter och mögel och ohyra borta. Beställ under vårt sortiment.

Ocon generator

Vårt sortiment

Lås av högsta Europeisk kvalitét

Vitt fönster med en grön växt vid sidan

Fönster

Närbild på en person som låser en röd dörr

Dörrar

Kvinna som stänger av ett hemlarm

Hemlarm

En bebis som sitter i ett barnskydd i bilen

Barnsäkerhet

En bebis som sitter i ett barnskydd i bilen

Ozon Generatorer

Varför Tryggt hem

Tre anledningar till att välja Tryggt hem

Kvalitetsfokuserade

Vi arbetar alltid efter högsta kvalitet för att kunna skapa en stark produkt.

Marknadsledande

Fönsterspärrar är vårt enda fokus. Våra produkter är väl testade och bemöter alla regelverk.

Prisvinnande

Våra fönsterspärrar är prisvinnande.

Om Tryggt hem

Tryggt hem ger den säkraste lösningen för öppna fönster.

Vi är ett företag som har åtagit sig att tillhandahålla den säkraste lösningen för öppna fönster. Med design och säkerhet i centrum strävar vi efter att minska antalet oavsiktliga fall över hela världen.

En flicka tittar ut genom en dörr.
En manlig hantverkare fixar ett fönster.

Hjälp med installation av våra fönsterspärrar?

Önskar Du behörig installation av fackman så kostar det 550 kr per påbörjad timma. Installationshjälp betalas separat. Alternativt monterar Du själv enligt bifogad anvisning.

I samarbete med