Bostadslösningar

Vi hjälper till att tillhandahålla en trygg och säker miljö för barn, familjer och utsatta vuxna i boendemiljöer.

Fönsterspärrar i bostadsmiljöer och miljöer för stödboende

Att välja rätt fönsterspärr för ett bostadsområde har aldrig varit viktigare än idag, med nyliga fall av barn som faller från fönster i kommunala bostäder, och säkerhet är ett problem för vuxna som bor på bottenvåningen.

Tryggt hems fönsterspärrar ger säkerhet och sinnesfrid för boende. Fönsteröppningarna är begränsade till 100 mm, vilket släpper in frisk luft i boendet samtidigt som de boende skyddas inne.

Fönster finns i en mängd olika former och storlekar och det finns ingen "one size fits all"-lösning. Oavsett vilket krav eller tröskelstorlek har vi en Tryggt hem produkt som fungerar i alla boenden.

Vi har arbetat nära med kommuner, bostadsgrupper och fastighetsförvaltare för att tillhandahålla skräddarsydda, säkra och säkra lösningar för sina invånare.

Vi har 12 olika fönsterspärrar för din bostad.

Vi har fönsterspärrar från 99 kronor och uppåt.

Fyra olika typer av fönsterlås från Jackloc.

Säkerhet och trygghet

När det gäller dina boende vet vi att säkerhet och trygghet är av yttersta vikt.

Vi har byggt varje Tryggt hem produkt för att vara den bästa på marknaden. Varje Tryggt hem fönsterspärr är testad för att ge en styrka som motsvarar fyra gånger de rekommenderade kraven i EN standard. Vår Titan-produkt kan hålla en kraft på 480 kilo, det motsvarar fem vuxna män.

Med en strypning öppnas fönstret till 100 mm, vilket tillåter luftflöde samtidigt som barn och utsatta vuxna skyddas från fall. Tryggt hems fönsterspärrar kommer med en standard 200 mm kabellängd och anpassade kabellängder kan tillverkas på begäran.

En Tryggt hem fönsterspärr kan också ge extra säkerhet och sinnesfrid för boende på bottenvåningen i byggnader. Fönster kan öppnas för att ge luftflöde, men inte tillräckligt för att få tillgång till fastigheten. Vår produkt testades av fyrtio låssmeder som inte kunde öppna låset inom 30 sekunder. Att välja Tryggt hems fönsterspärrar visar att Du väljer säkerhet och värnar livet.

Tre barn tittar ut genom ett fönster.

Tryggt hem uppfyller alla kraven för fönstersäkerhet

Jacklocs illustration

Se videon

"Sinnesro"

Över 100 Jackloc fönsterspärrar monterades av Mila Maintenance på Bridge House, Camden.

Delar av vårt sortiment finns levererade på nedan hotell...