Tryggt hems vision

Ett barn framför ett fönster

Vi är ett företag som har åtagit sig att tillhandahålla den säkraste lösningen för öppna fönster. Med design och säkerhet i centrum strävar vi efter att minska antalet oavsiktliga fall över hela världen.

Varför välja Tryggt hems fönsterspärrar?

Löftet till våra kunder

Vi lovar att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet för att kunna förse våra kunder med de säkraste och säkraste fönsterlösningarna.

Vår vision och våra värderingar

Våra företagsvärderingar är kärnan i vår verksamhet. Vi rekryterar personal, designar produkter och hanterar relationer med dessa värderingar i åtanke varje steg på vägen. Och tillsammans gör våra värderingar Tryggt hem.

T

Tryggt

Ni skall känna trygghet med oss

R

Robust

Vi har endast robusta och säkra spärrar

Y

Ypperlig

Vi är ypperliga vad gäller design och kvalitet

G

Godkänd

Naturligtvis är alla våra spärrar godkända

G

Greppvänlig

Våra spärrar skall vara användarvänliga

T

Toppenklass

Att alla våra spärrar skall hålla toppenklass

H

Hemsäker

Vi har endast hemsäkra produkter

E

Elegant

Elegans ger produkterna liv

M

Magnifik

Fönsterspärrar är en magnifik produkt som räddar liv.

Överträffar all standard

Vad betyder standard egentligen? Vi säkerställer att alla Tryggt hem produkter överträffar varje enskilt testkrav för EU Standarden inom Statisk belastningstest.

Statisk belastningstest

Detta är det vanligaste testet där produkter testas på hur mycket kraft de kan hålla i en minut. EU Standarden säger att fönsterbegränsare ska hålla en kraft på 80 kg. Tryggt hem sträcker sig från att hålla en kraft från 360 kg upp till 480 kg.

Ryckprovning

Ett slagstest mäter slagkraften mot fönsterbågen, vilket simulerar att fönstret påverkas av en person. För att göra detta mäter testet effekten av en kraft på 50 kg som tappas från olika höjder. För att uppnå ett pass i klass 1 i linje med EN standarder, bör fönsterspärren inte lossas från fönstret och måste förbli inkopplad och fullt fungerande efter att 50 kg kraften har tappats från 200 mm höjd. Tryggt hems produkter klarade alla klass 2, där vikten sänktes från 300 mm.

Slagverkstest

Slagtestet mäter motståndet som fönsterspärren ger under upprepad kraft. För att göra detta slås fönsterspärren på sin mest sårbara punkt tre gånger, med ett 0,3 kg huvud fäst vid en 0,6 kg arm. fönsterspärren måste förbli inkopplad och inte lossas från fönstret under testprocessen. Alla Tryggt hems produkter har godkänts i denna testprocedur.