Hotell och fritid

Vi tillhandahåller fönsterspärrar för att hålla gästerna säkra i alla fritidsboenden.

Fönstersäkerhet för hotell

För hotellfönstersäkerhet överstiger Tryggt hems prisbelönta fönsterspärrar europeiska standard och är installerade på hotell över hela världen.

Vi har 12 olika typer av fönsterspärrar.

Fyra olika typer av fönsterlås från Jackloc.

Tryggt hem är för hotellfönstrens säkerhet

Varför välja Tryggt hem?

Oavsett storleken och formen på dina fönster, har våra Tryggt hems fönsterspärrar testats noggrant för att möta de europeiska säkerhetsstandarder som krävs, så att du kan vara säker på säkerheten för dina hotellfönster.

Den enkla designen av våra fönsterpärrar gör att fönstret ser både dekorativt och säkert ut. Alla fönsterspärrar från Tryggt hem uppfyller de krav som krävs inom hotellnäringen med högkvalitativa material, och genomgår flera tester innan de lämnar fabriken.

Tryggt hems fönsterspärrar kommer med en standardkabellängd på 200 mm och anpassade längder kan tillverkas vid behov. Med Tryggt hems fönsterspärrar på dina hotellfönster kan du vara trygg i vetskapen om att dina gäster hålls säkra.

Våra fönsterspärrar är starka, pålitliga och starka samt tillverkade av högsta kvalitet, vilket ger trygghet för dina gäster.

Delar av de sortiment vi saluför finns i ett antal stora hotellkedjor, inklusive Travelodge, The Dream Hotel på Manhattan, Londons berömda Ritz Hotel och Sheraton Group hotel i Doha. Jackloc MK2 fönsterspärrar används i sovrumsfönstren på Sheraton Hotel i Doha.

En hotellbyggnad i vitt med många fönster.

Tryggt hem uppfyller inte bara standarden. Vi sätter den även.

Jacklocs illustration

Se videon

"Stark och säker"

Travelodge Hotel Group har installerat Jacklocs i alla sina 20 000 hotellrum i Storbritannien.

Delar av vårt sortiment finns levererade på nedan hotell...