Vi tog den brittiska Jackloc till Sverige när ett av mina barn, Joel, då 2 år, lyckades öppna ett fönster på femte våningen där vi bor och stod på fönsterbrädan och tittade ned.

Tack och lov gick det bra, men skräcken att kunna förlora ett barn fick mig att leta efter en supersäker lösning för att förhindra liknande incidenter i framtiden. Jag ville ha en fönsterspärr som var exceptionellt säker och efter att ha sökt runt hittade jag Jackloc, en del av mitt omfattande sortiment av fönsterspärrar.

Jag vill ge er samma trygghet som jag känner genom att dela med mig av mina olika fönsterspärrar. Idag har vi kunskapen och produkterna för att säkra era barn, men de fungerar också utmärkt för att förhindra inbrott och skydda äldre. Vi ger 10 års garanti på samtliga Tryggt hem produkter.

Med våra godkända Tryggt hem produkter behöver ni inte oroa er för att barn ska falla från fönster eller att kvinnor ska utsättas för våld om de sover med öppna fönster. Varje år dör 20 personer i fönsterfall, vilket motsvarar 10% av antalet som dör i trafiken. Fönsterspärrar är avgörande för er trygghet.

Idag kan jag erbjuda fönsterspärrar från 99 kronor och uppåt. Tack för att du tog dig tid att läsa.

Med vänlig hälsning,

Leif Holstebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *