Komersiellt bruk

”Vi använder alltid Jackloc-produkter på grund av deras utmärkta tillförlitlighet och förmåga att göra jobbet perfekt, samtidigt som de följer alla regler

Colin Lambert, JWL Architectural Ironmongers


Varför välja Tryggt Hem

Fönster i kommersiella byggnader kan utgöra en allvarlig säkerhetsrisk för både anställda och kunder.

Öppna fönster kan också äventyra säkerheten. Våra spärrsanordningar är starka, pålitliga och tillverkade av högsta kvalitet, vilket ger sinnesro till alla anläggningschefer. Vår Titan by Jackloc fönsterspärr är den enda fönsterspärren på marknaden som är ackrediterad av Sold Secure för att effektivt förhindra intrång.

Tryggt Hem ger den säkraste lösningen för öppna fönster

För kommersiella lokaler, inklusive hotell, sjukhus och andra verksamheter, tillhandahåller vi fönsterspärrar för att främja trygghet och säkerhet. Vi erbjuder fönsterspärrar för kontor, butiker, lager och alla andra kommersiella byggnader med fönster som kräver säkerhetsåtgärder.

Oavsett storlek och form på dina fönster eller åldern på din byggnad kan Tryggt hem leverera fönsterspärrar för att säkra fönstren och skapa en trygg arbetsmiljö. Våra spärrar är testade för att uppfylla europeiska säkerhetsstandarder och följer alla riktlinjer för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen.

De är RoSPA-godkända för att hjälpa arbetsgivare och företagare att uppfylla sina omsorgsplikter gentemot både kunder och anställda. Den enkla designen på flera av våra fönsterspärrar är robust och inkluderar en låscylinder med fem skivor, vilket överträffar EU:s standardkrav med fyra gånger.

De flesta av våra fönsterspärrar är experttillverkade i Storbritannien med högkvalitativa brittiska material och genomgår flera kvalitetskontrolltester innan de lämnar fabriken. Våra fönsterspärrar levereras med en standardkabellängd på 200 mm, och anpassade längder kan tillverkas vid behov.

Kontakta vår kundtjänst för att välja den bästa produkten för din verksamhet. Vi kan ta hand om alla detaljer för en smidig och enkel process.