Leverans

Observera att de angivna leveranstiderna endast är uppskattningar. Det kan bli en försening med ditt paket om din beställning har beställts under en högsäsong t.ex. jul, eller andra yttre faktorer t.ex. ökade säkerhetsåtgärder för internationella transporter.

Köpare är ansvariga för eventuella tull- och importskatter som kan tillkomma. Vi är inte ansvariga för förseningar på grund av tullen och vi är inte ansvariga för eventuella tull- eller importskatter som kan vara skyldiga. Om kunden förlorar betalningen eller inte accepterar paketet på grund av tullavgifter, kommer varorna att returneras till vårt lager. Vi återbetalar varornas kostnad minus frakten och eventuella avgifter som uppstått under transporten.

Saknade/Skadade föremål

Även om det är extremt sällsynt att beställningar försvinner, förstår vi fullt ut att en sen leverans kan vara både nedslående och frustrerande. Vi använder APC/Net Despatch för alla våra leveranser och är därför bundna av deras policyer och rutiner.

Om en vara försvinner är vi skyldiga av APC/Net Despatch att vänta sju arbetsdagar innan vi gör en reklamation. Om, efter denna tid, din vara fortfarande inte har kommit fram, kommer vi att driva en reklamation med APC/Net Despatch. Om du tror att din vara har försvunnit, vänligen kontakta oss.

I det osannolika fallet att ett paket anländer skadat, vänligen acceptera leveransen och ta ett foto av förpackningen. Inom två dagar måste du skicka detta foto till info@tryggthem.se för att vi ska kunna granska det. Vi kommer vanligtvis att ordna så att en ersättningsprodukt skickas ut till dig så snart som möjligt.

Betalning och Kreditkortssäkerhet

Vi accepterar alla större betal- och kreditkort förutom att acceptera betalning via PayPal. Observera att alla bank- och kreditkortsbetalningar behandlas av PayPal och inga kortuppgifter innehas av Spetskompetens Europa AB. Om du väljer att betala via PayPal, vänligen notera att du inte behöver ett PayPal-konto för att använda denna tjänst, du kan helt enkelt betala med ett kort som PayPal ”Gäst” (se längst ner på betalningssidan).